Media

Τίτσα Λάβδα: Η συμμετοχή στο GNTM, η γεμάτη πάθος ζωή της και το κομμάτι από το μποξεράκι του Elvis!

Gossip-tv Team

Η 79χρονη Τίτσα Λάβδα βρέθηκε ξαφνικά και αναπάντεχα στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την γεμάτη πάθος και εμπειρίες ζωή της αλλά και για περιπέτειες που έχει ζήσει. 

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο GNTM5 και τον τρόπο που τελικά έκανε την δήλωση για να μπει στο παιχνίδι, η Τίτσα Λάβδα αποκάλυψε:

«Ήμαστε σε μια ταβέρνα με την κόρη μου και την εγγονή μου και μου λέει ότι θα με δηλώσει στο GNTM 5. Ξέρουν ότι έχω τρέλα, ότι είμαι αυθόρμητη και ακομπλεξάριστη.

Με τράβηξε φωτογραφία και την επόμενη με πήραν τηλέφωνο και έτσι μπήκα.

Μεγάλωσα Αμερική, έκανα μπαλέτο στο Conservatoire στο Παρίσι και τραγουδάω κιόλας.

Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου αλλά ήταν πρόκληση το GNTM. Νιώθω ήδη νικήτρια γιατί έχω δώσει ελπίδα στους πάνω από 70 ότι δεν τελειώνει η ζωή», παραδέχτηκε με καμάρι η Τίτσα.

Και τόνισε: «Σε κάθε μαγαζί που πηγαίνω μου δίνουν μικρόφωνο και τραγουδάω επειδή έχω συμπαθητική φωνή και βγάζω το άχτι μου».

Η ίδια αποκάλυψε και μία ιστορία που λίγοι γνωρίζουν. Συγκεκριμένα γύρισε τον χρόνο πολύ πίσω και θυμήθηκε: «Ήμουν 14 ετών και έχει έρθει ο Έλβις για συναυλία στη Βοστόνη. Έχουμε μαζευτεί όλες οι φίλες και έχουμε πάει από την πίσω πόρτα που θα έβγαινε. Με το που βγαίνει ορμάμε πάνω του και του σκίσαμε τα ρούχα. Εγώ κατέληξα με ένα μικρό κομμάτι από το μποξεράκι του. Όταν πήγα σπίτι το είδε η μητέρα μου και μου το πέταξε».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved