Media

Δίκη Φιλιππίδη: Όλη η αλήθεια για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια - Ο διάλογός της με τον Λιάγκα

Gossip-tv Team

Συνεχίζεται σήμερα, 7 Οκτωβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διεκόπη λόγω της αδιαθεσίας της Προέδρου.

Σήμερα θα καταθέσουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κωτσοβούλου, ενώ την ερχόμενη Τρίτη ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

Και επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια στη δίκη και την απουσία της, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ηθοποιό και ανέφερε στον αέρα του Πρωινού τον διάλογό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χθες το απόγευμα μίλησα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί υπάρχει ένα θρίλερ για το αν εκλήθη ή όχι από το δικαστήριο. Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται, είναι αποκυήματα φαντασίας. Η Μακρυπούλια ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.»!

Και πρόσθεσε: «Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί.

Τότε της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή. Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved