Media

Γιάννης Στάνκογλου: «Νιώθω «Ζορμπάς» πολύ συχνά στη ζωή μου» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι του αρέσει να «τσαλακώνεται» στους ρόλους και όχι να παίζει μόνο τον ωραίο, ενώ μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για την δυνατή σχέση με την κόρη του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον «Ζορμπά», ένα ρόλο με τον οποίο βρίσκει ταύτιση. Μάλιστα, όταν δέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Κακλέα για τον ρόλο ήταν πολύ χαρούμενος.

«Νιώθω «Ζορμπάς» πολύ συχνά στη ζωή μου, γιατί είμαι άνθρωπος εξωστρεφής, μου αρέσει να χορεύω και να δουλεύω. Πολλές φορές όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά γράφω η βάζω τη μουσική τέρμα και «τα σπάω» χορεύοντας!».

«Η δουλεία μου είναι να «τσαλακώνομαι» και όχι να το παίζω μονό όμορφος, γιατί βαριέμαι», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός χαρακτήρησε ως ύμνο τα λόγια του Καζαντζάκη για τις γυναίκες και τόνισε πως «ο κόσμος αλλάζει και βλέπουμε τη δυναμική της γυναίκας που είναι ανεξάρτητη και μπορεί να είναι ελεύθερη. Μεγαλώσαμε σε πατριαρχική και δύσκολη κοινωνία, αλλά εγώ δεν είδα τον πατέρα μου να χτυπάει την μάνα μου ποτέ. Το να σηκώσει ένας άνδρας το χέρι του σε μία γυναίκα δεν το καταλαβαίνω».

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε πως έχει τεράστια εμπιστοσύνη στην κόρη του. «Η σχέση μας έχει δυνατή βάση. Οι φόβοι μου έχουν να κάνουν με την τύχη της ζωής», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved