Media

Νίκος Κοκλώνης: Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US αποκαλύπτει: «Έχω κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα…»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» για την αποψινή πρεμιέρα του J2US, τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στο show και σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για το J2US που κάνει πρεμιέρα σήμερα και για το άγχος του για το show.

«Έχω άγχος για την πρεμιέρα του J2US, θα γίνει χαμός, έχω το άγχος του πρωτάρη. Θέλω όμως να διασκεδάσω με το κοινό, με τους φίλους μου, με τα καινούρια ζευγάρια. Η 4η κριτής είναι γυναίκα, μου έβγαλε την ψυχή αλλά τελικά δέχθηκε. Μου έβγαλε την ψυχή γιατί, επειδή θα τραγουδάει, εάν θα προλαβαίνει», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Η Δέσποινα είναι χαρούμενη, λάμπει. Όταν είναι χαρούμενη η Δέσποινα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Θα ήταν ωραίο να είμαι ο κουμπάρος στον γάμο της Δέσποινας και του Βασίλη, αλλά δεν μου έχουν πει», σχολίασε σχετικά με την σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Για το εάν έχει δεχθεί πρόταση για το j2us ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Κοκλώνης το επιβεβαίωσε.

«Είπε να έρθει ως guest αλλά ήθελα να συμμετέχει κανονικά. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος μίλησε κακά για το show, το είπε επειδή είναι δημοσιογράφος και εάν έμπαινε στην ψυχαγωγία θα έμπαινε με άλλον τρόπο», διευκρίνισε.

«Μπορεί να δούμε και την Έλλη Στάη στο Just φέτος, και τον Νίκο Αλιάγα. Η Ρούλα Κορομηλά δεν ξέρω εάν θα είναι μαζί μας, έχω μάθει ότι έχει κλείσει αλλού. Η Ναταλία Γερμανού δεν μπορούσε να είναι κριτής, λόγω της εκπομπής της την Κυριακή», συνέχισε ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερα για το show.

«Εάν μιλήσω για την σχέση της Κατερίνας Καινούριου δεν ξέρω τι θα πει το στόμα της μετά», είπε κλείνοντας με άκρως χιουμοριστικό τρόπο ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved