Media

Αποκαλυπτικός ο Θεοφάνους: «Είναι σαν να μην με αναγνωρίζω, σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την εκπομπή του "Ένα Τραγούδι Ακόμα", αλλά και για τις δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συνθέτες και οι επιτυχίες που έχει δημιουργήσει μας έχουν συντροφεύσει σε πολλές στιγμές της ζωής μας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο διάσημος συνθέτης μίλησε για την εκπομπή του στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τις δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε χαρακτηριστικά: "Tο Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η αγάπη μου η μεγάλη! Μπορεί να μην πηγαίνουμε στα νούμερα έτσι στα νούμερα που θέλαμε να πάμε αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει το πράγμα. Θα ανέβει. Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση, πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εκείνες τις πρώτες εκπομπές που έκανα ως κριτής"

"Είναι σαν να μην με αναγνωρίζω, σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο. Αλήθεια. Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά τα οποία δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου. Ήταν αλλιώς η τηλεόραση. Το τώρα εμένα μου αρέσει και το Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η τροφή μου... Να είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο αν το παιδί μου γεννήθηκε και τραγουδάει; Δηλαδή πρέπει να τρέχουμε πίσω από το παιδί του Κόκκοτα ή του Διονυσίου; Δώστε λίγο ευκαιρίες στα παιδιά… Αν είναι δυνατόν, δώστε τους λίγο χώρο να πουν τραγούδια και ας τους κρίνουμε αργότερα"

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved