Media

Μαρία Κορινθίου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τις φήμες ότι θα είναι στο πλευρό του Λιάγκα στο Πρωινό

Gossip-tv Team

Και ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι η Μαρία Κορινθίου έδωσε τα χέρια και αύριο το πρωί θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ως συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή Πρωινό, η ίδια έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. 

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, μόλις 14 μέρες μετά την πρεμιέρα, η θέση που άφησε πίσω της κενή, αναζητούσε την αντικαταστράτριά της.

Όλοι συμφωνούσαν πως το πρόσωπο που θα έπαιρνε τη θέση της, θα έπρεπε να είναι το ίδιο λαμπερό, με μία αξιοσέβαστη πορεία στον χώρο. Πρόσωπο αγαπητό και ικανό να διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο σωστά.

Αυτό το πρόσωπο βρέθηκε και σύμφωνα με όσα ακούγονται στο παρασκήνιο, είναι η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα καθώς είναι φίλοι και εκτός τηλεοπτικών πλατό. Κάτι που σημαίνει ότι οι χημείες τους ταιριάζουν πολύ.

Το ίδιο καλοί φίλοι είναι και ο Λιάγκας με τον Γιάννη Αϊβάζη. Εκτιμούν ο ένας τον άλλον και κάνουν παρέα και εκτός των φώτων της δημοσιότητας.

Έτσι, προφανώς η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων και αφορούσε τη Μαρία Κορινθίου, ήταν αυτονόητη για όσους γνωρίζουν τη σχέση που διατηρεί ο Γιώργος Λιάγκας με το ζευγάρι.

Λέγεται μάλιστα ότι η πρόσφατη παρουσία της Μαρίας στο πλατό της εκπομπής όπου ήταν απλώς καλεσμένη και συνεντευξιαζόμενη ήταν μία πρόβα... τζενεράλε για ό,τι πρόκειται να επακολουθήσει, δηλαδή να δούμε τη Μαρία στον ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» βρήκε την Μαρία Κορινθίου και κατέγραψε την πρώτη αντίδρασή της στις φήμες: «Πού βγήκε επίσημα ότι θα είμαι στο πρωινό του ΑΝΤ1;Επίσημο δεν είναι τίποτα. Γενικά είμαι έτοιμη για όλα, κι αν πάρω απόφαση για κάτι κολυμπάω και το χαίρομαι κιόλας».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved