Media

Asia Express: Το advantage Βασάλου- Fipster, η νέα δοκιμασία και η αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Asia Express:Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή, με αγώνα ασυλίας και κάθε Κυριακή με αγώνα αποχώρησης !

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λίγο πριν την έναρξη τοου αγωνίσματος για την αποχώρηση, ξεκίνησε με κάποιες ανακοινώσεις προς όλα τα ζευγάρια.

Στο σημερινό επεισόδιο του Asia Express παρακολουθήσαμε έναν αγώνα, ο οποίος και οδήγησε σε μια πολύ δυσάρεστη αποχώρηση στο τέλος του επεισοδίου. Ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, λίγο πριν δώσει το σήμα για την έναρξη του σημερινού αγώνα ανακοίνωσε ποιό ζευγάρι είναι εκείνο που έχει το advantage για την δοκιμασία και τι ακριβώς είναι εκείνο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster ήταν το ζευγάρι που είχε το πλεονέκτημα, το οποίο και είχε να κάνει με το race.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν το δικαίωμα να να παρακάμψουν μια αποστολή κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, όποια ήθελαν εκείνοι. Φυσικά ήταν και εκείνοι που ξεκίνησαν πρώτοι τον αγώνα. Για εκείνον που θα έφτανε τελευταίος στον τερματισμό, το ταξίδι του Asia Express θα τελείωνε εκεί...

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved