Media

GNTM 5: Η Μικαέλα είχε επέτειο 25 χρόνων γάμου με τον σύζυγό της- Το τηλεφώνημα και η συγκίνησή της!

Gossip-tv Team

GNTM 5: H 46χρονη Μικαέλα γιόρτασε την επέτειο του γάμου της μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και μιλώντας με τον σύζυγό της, Γιώργο, στο τηλέφωνο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Η 46 χρονη διαγωνιζόμενη συμμετέχει στο GNTM μαζί με την κόρη της και η αλήθεια είναι ότι αυτός που της λείπει περισσότερο από όλους είναι ο σύζυγός της, με τον οποίο και μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Λίγο μετά από την πρώτη φωτογράφιση του GNTM 5, η Μικαέλα μίλησε με τον σύζυγό της, μιας και την προηγούμενη ημέρα είχαν επέτειο 25 χρόνων από τον γάμο τους και η παίκτρια συγκινήθηκε πολύ, μιλώντας για την γνωριμία με τον αγαπημένο της.

Η Μικαέλα είπε χαρακτηριστικά: "Με τον άνδρα μου, γνωριζόμαστε από τότε που βγήκα εγώ Μις Σλοβενία. Από την αρχή που εγώ έκανα πολλά ταξίδια, εκείνος ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε σε οτιδήποτε. Αν δεν είχα τον Γιώργο στη ζωή μου δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω περήφανο..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved