Media

The 2night show: Σοφρωνίου: Η μετακόμιση στο Λονδίνο, το GNTM και η απουσία του πατέρα του

Gossip-tv Team

O Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο εκρηκτικός κριτής του GNTM μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, θυμήθηκε τη συνεργασία του με την Isabella Blow, αλλά και την πορεία του ως καθηγητής μόδας στη Φλωρεντία και το Παρίσι.

«Έφυγα για το Λονδίνο, γιατί στα 25 μου χρόνια είχα κατακτήσει όλα μου τα όνειρα. Ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα από 14 ετών. Ήμουν φιλόδοξος και εργατικός», δήλωσε αρχικά ο ίδιος

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στο Λονδίνο, βρέθηκα να δουλεύω με το μεγαλύτερο fashion icon του κόσμου, την μεγαλύτερη editor, Isabella Blow».

Επίσης, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο φετινό «GNTM», στην επιστροφή του στην Ελλάδα, στη Βίκυ Καγιά και στον ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή, δίνοντας τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχονται.

«Ακούω μόνο κατηγορίες ότι κάνουμε bullying. Κανείς δεν λέει ότι είμαι καθηγητής, σχεδιαστής, ότι έχω υπάρξει παρουσιαστής και ότι ήμουν στο πρώτο GNTM»

Τέλος, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το μεγαλύτερο project της ζωής του και μοιράστηκε τα σχέδιά του για το μέλλον.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved