Media

Love Island: Ο Κόρκας αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι και οι Islanders πλάνταξαν στο κλάμα!

Gossip-tv Team

Love Island: Μια ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιώργου Κόρκα, έκαναν όλους τους παίκτες να στενοχωρηθούν, μιας και είχαν δεθεί πολύ μαζί του. 

Ο Γιώργος είχε έρθει πολύ κοντά στην αρχή με την Κλαούντια, αλλά κυρίως με την Ιωάννα.

Από πολύ νωρίς το πρωί στη βίλα του Love Island, ο Γιώργος Κόρκας έλειπε και αυτό είχε παραξενέψει τους παίκτες, ακόμα και την Χριστίνα, η οποία απόρησε που δεν τον είδε και είπε από την αρχή ότι λογικά η Ηλιάνα θα τους ενημερώσει για την απουσία του και θα μάθουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

«Ξυπνήσατε με μια αισθητή απουσία. Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε και από τη βίλα έλειπε ο Γιώργος Κόρκας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Love Island για προσωπικούς του λόγους... Καταλαβαίνω ότι είχατε έρθει πολύ κοντά μαζί του» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έτσι και έγινε και το βράδυ στο ceremony του ριάλιτι, η Ηλιάνα εμφανίστηκε μπροστά στους Inslanders και τους ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Κόρκας αποφάσισε να αποχωρίσει από το παιχνίδι, γεγονός που έπεσε σαν "βόμβα" στους παίκτες. Η Ιωάννα ήταν η πρώτη που με δάκρυα στα μάτια μίλησε για εκείνον, μιας και είχαν έρθει πολύ κοντά και οι κοινές τους στιγμές ήταν πολλές.

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ, όταν και οι υπόλοιποι παίκτες δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους για τον παίκτη, μια και όλοι είπαν ότι ήταν πολύ ευχάριστος και οι περισσότεροι είχαν έρθει πολύ κοντά με εκείνον.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved