Media

Fishy: Απόσπασμα από το νέο επεισόδιο με καλεσμένο τον Διονύση Σχοινά

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης υποδέχονται στην καλοτάξιδη «Εύα» τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος αγαπάει το ψάρεμα και τη θάλασσα.

Από το γαλήνιο λιμάνι της Επιδαύρου ξεκινάει το ταξίδι του το «Fishy» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA, με συνεπιβάτη τον Διονύση Σχοινά, που έχει δεσμούς με τον τόπο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης υποδέχονται στην καλοτάξιδη «Εύα» τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος αγαπάει το ψάρεμα και τη θάλασσα. Η παρέα σαλπάρει στα ανοιχτά της Επιδαύρου με φόντο την καταπράσινη στεριά και ο Διονύσης Σχοινάς δοκιμάζει την τύχη του στο ψάρεμα.

Επιστροφή στο λιμάνι, όπου ο Γιάννης και ο Διονύσης κάνουν έναν χαλαρό περίπατο και αποφασίζουν να επισκεφτούν ένα εργαστήριο αγγειοπλαστικής. Εκεί επιστρατεύουν την επιδεξιότητά τους για να φτιάξουν σκεύη από πηλό. Ποιος θα είναι ο πιο δημιουργικός;

Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας έχει ετοιμάσει δελεαστικά πιάτα και τα σερβίρει στην αυλή του σπιτιού του Διονύση. Ο Γιάννης και ο Διονύσης απολαμβάνουν το φαγητό και την κουβέντα μπροστά στη μαγευτική θέα… παρά τα μικρά απρόοπτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved