Media

Μπακοδήμου: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση συνεργατών της και τις ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της!

Gossip-tv Team

Όλο και περισσότερα ακούγονται στο παρασκήνιο για την εκπομπή Γεια σου, ειδικά μετά την αποχώρηση του στενού συνεργάτη της Μαρίας Μπακοδήμου, Θέμη Καίσαρη.

Τι πραγματικά συμβαίνει; Η Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend τόσο για την αποχώρησή του όσο και για τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν και στη θεματολογία του Γεια σου που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

«Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια απάντησε και στα όσα ακούγονται για τις ριζικές αλλαγές που γίνονται στη θεματολογία της εκπομπής Γεια σου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν θα μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved