Media

O Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τις αφηγήσεις των συγγενών και των συνεργατών του

Gossip-tv Team

Ηθοποιοί που έζησαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αφηγούνται στο «Πάμε Δανάη», άγνωστες ιστορίες από την συνεργασία τους με τον αείμνηστο ηθοποιό.

Για τον αείμνηστο παππού του μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Οι μνήμες από τον παππού μου είναι λίγες, αλλά δυνατές. Δεν είχα τον χρόνο να τον ζήσω, γιατί τα τελευταία χρόνια ήταν άρρωστος και ταλαιπωρημένος, και δεν ήθελε να τον βλέπουμε», ανέφερε αρχικά.

«Ο πάππους μου με πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο – παιχνιδάδικο και μου αγόραζε συνέχεια πράγματα, διαισθανόμενος ότι δεν έχει πολλά χρόνια ακόμα. Θυμάμαι να αγοράζει ό,τι είχε στις βιτρίνες. Με φόρτωνε με αρκουδάκια, παιχνιδάκια», συμπλήρωσε.

Νέλλη Γκίνη και Μέλπω Ζαρόκωστα θυμήθηκαν στιγμές από την συνεργασία τους με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Όταν τον ρώτησε ο άντρας μου γιατί πλήρωνε πάντα, του απάντησε: «Για να μην λένε επειδή είμαι μεγαλόσωμος, «ο τσιγκούναρος». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν το ωραιότερο ανδρικό ον που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Όταν δεν ήταν στα καλά του, όποιον πάρει ο Χάρος. Ό,τι έβρισκε μπροστά του το εκσφενδόνιζε», σχολίασε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

«Θυμάμαι πάντα ποσό καλοντυμένος ήταν ο Λάμπρος. Ήταν όλα σεταρισμένα και τα εσώρουχά του ήταν πάντα χρωματιστά. Ερχόταν πάντα στα καμαρίνια και μας έλεγε «τι κάνουν τα κοριτσάκια, κοριτσάκια μου;», επεσήμανε η Νέλλη Γκίνη.

«Την ίδια στιγμή του έδινες ένα κείμενο και την ίδια στιγμή το ερμήνευε καλυτέρα από τον καλύτερο συνάδελφό του», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν αυτός που πήγαινε πάντα πρώτος και έφευγε τελευταίος. Είχε την εμμονή να μαθαίνει τα λόγια απ’ έξω σε όλες τις σκηνές και μην ήταν τα δικά του. Για μένα είναι πάντα παρών, μέσω των ταινιών και των ανθρώπων που τον γνωρίζουν», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Νέλλη Γκίνη θυμήθηκε μία στιγμή από τα γυρίσματα ταινίας.

«Στον «Λαμπρούκο μπαλαντέρ» έπρεπε να κατεβεί κάποια σκαλοπάτια. Είχε κουραστεί και έβαλε τον Τόνυ Γιακωβάκη μπροστά για να μην φανεί. Ήταν υπέροχα αυτά τα χρόνια. Θυμάμαι τον Λάμπρο με πολλή αγάπη», εξήγησε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Είχα κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι και μου είπαν πως στην Ελλάδα έχουμε τον ωραιότερο ηθοποιό του κόσμου και έλεγαν για τον Λάμπρο», είπε κλείνοντας η Μέλπω Ζαρόκωστα μιλώντας για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved