Media

GNTM 5: Mεγάλη ανατροπή μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Εβελίνας!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Το σημερινό επεισόδιο (17-10) ξεκίνησε με μια απρόσμενη αποχώρηση, εκείνη της Εβελίνας, η οποία έφυγε οικειοθελώς, για λόγους υγείας, μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα με τα γόνατά της και δεν μπορεί να αποδώσει σωστά στις δοκιμασίες. 

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με πολλές εκπλήξεις, με τις κοπέλες να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα!

Η 22χρονη Εβελίνα, που είχε δείξει μέχρι και τώρα μια πολύ καλή πόρεία στον διαγωνισμό, κάλεσε όλες τις κοπέλες στο σαλόνι, για να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό που τις αφορούσε. Η κοπέλα αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι, μιας και όπως ανέφερε αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας με τα γόνατά της, που όσο κάθεται μέσα στον διαγωνισμό το ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο!

Η 22χρονη κοπέλα είπε χαρακτηριστικά: "Έχω κάποια θέματα με τα γόνατά μου, τα οποία τα έχω βασανίσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να το αντιμετωπίσω και εδώ πιέζομαι πάρα πολύ και πρέπει να κοιτάξω την υγεία μου. Αποφάσισα με την ωριμότητά που διαθέτω να αποχωρήσω από το παιχνίδι γιατί θα είναι καλύτερα για μένα. Θα μου λείψουν μερικά κορίτσια αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά διαλέγω ποιό είναι το πιο σημαντικό."

Η κοπέλα που στενοχωρήθηκε πολύ ήταν η Νικόλ, η οποία και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει πώς η φίλη της δεν θα είναι πλέον μαζί της στο σπίτι και σε οτιδήποτε κάνουν από εκει και πέρα. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε: "Η Εβελίνα ήταν το στήριγμά μου εδώ μέσα και δεν μπορώ να πιστέψω πώς δεν θα είναι μαζί μου. Νιώθω σαν να έφυγε ένα κομμάτι του εαυτού μου!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved