Media

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!

Gossip-tv Team

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό απόψε (18/10)

Ο Φίλιππος και η Βασιλική λείπουν από το σπίτι όταν κουκουλοφόροι μπαίνουν στο σπίτι και προσπαθούν να αρπάξουν το παιδί που εκείνη την ώρα κοιμάται ενώ το προσέχει η Χάιδω.

Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει αρχικά τι συμβαίνει όμως αμέσως αντιλαμβάνεται ότι θέλουν να της αρπάξουν το παιδί και ορμά για να τους αποτρέψει.

Στο μεταξύ στο σπίτι μπουκάρει ο Φίλιππος ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει αφού έξω από το σπίτι υπάρχει ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο απ' έξω.

Επιστρέφει λοιπόν εγκαίρως και ορμά πάνω στους δύο κουκουλοφόρους για να σώσει το παιδί.

Τελικά, η Χάιδω και ο Φίλιππος, έχοντας κάνει τα αδύνατα δυνατά, καταφέρνουν να κάνουν τους κουκουλοφόρους να τραπούν σε φυγή έχοντας τραυματίσει τον έναν.

Ο Φίλιππος όμως θέλει να τους κυνηγήσει. Τρέχει και αρπάζει την καραμπίνα και φεύγει με το αυτοκίνητο για να τους κυνηγήσει.

Η σκηνή ολοκληρώνεται με τους τηλεθεατές να βλέπουν τον Φίλιππο να σημαδεύει με την καραμπίνα.

Οι έντονες εκφράσεις του Διονύση Παπανδρέου εκείνες τις τόσο έντονες στιγμές και η υποκριτική του δεινότητα, έκαναν τον twitter να τον αποθεώσει με τα σχόλιά τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved