Media

Σαλίνα Γαβαλά: «Ο πατέρας μου με σύστησε στην νέα του οικογένεια ως φίλη»

Gossip-tv Team

Η Σαλίνα Γαβαλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για τα τραύματα που έχει στην ψυχή της από τη σχέση που είχε ως παιδί με τον πατέρα της.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Με τα κείμενά μου προσπαθώ να λύσω κάποια δικά μου θέματα και να κλείσω κάποιους παλιούς λογαριασμούς ένας από αυτούς είναι και η σχέση μου με τον πατέρα μου. Η απουσία, όχι η απώλεια. Ήμουν τριών ετών όταν χώρισε από τη μητέρα μου… Σίγουρα υπήρξαν κάποια γεγονότα που προκάλεσαν γραντζουνιές στη ψυχή μου έστω και αν δεν ήθελα να το παραδεχτώ.»!

Και τόνισε η Σαλίνα Γαβαλά: «Ένας κακός χειρισμός δικός του ήταν όταν συναντηθήκαμε με την καινούργια του οικογένεια, όχι τυχαία. προγραμματισμένα και με σύστησε ως τη φίλη από Αθήνα και όχι σαν κόρη του. Ήμουν παιδί από προηγούμενο γάμο, όχι ένα παιδί που προέκυψε τυχαία. Απολογήθηκε αργότερα. Στην αρχή νόμιζα ότι δε μου προκάλεσε κάποιο σοκ αλλά μάλλον προκάλεσε.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι είχαμε τη σχέση πατέρα- κόρης. Στην αρχή δε μίλησα, όταν γίνεται αυτό σοκάρεσαι και μετά συνειδητοποιείς και λες “τι ήταν αυτό που μου συνέβη;” Προσπαθώ ακόμα να τον συγχωρέσω. Είναι μια πληγή που επανέρχεται».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Σαλίνα Γαβαλά: «Η ζωή με έχει ταρακουνήσει και με έχει αφυπνίσει αρκετές φορές»

Σαλίνα Γαβαλά: «Η μεγαλύτερη ήταν το 2008, όταν μετακόμισα μόνιμα στο Λος Άντζελες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved