Media

Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του ο Αντώνης Κανάκης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»

Gossip-tv Team

O παρουσιαστής για μια ακόμη φορά τοποθετήθηκε σε θέμα επικαιρότητας και δίχως να κρύβεται πίσω από δάχτυλό του, αναφέρθηκε σε μια από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορά στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης και τις φωτογραφίες της, οι οποίες έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σε κινητά.

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως παρόμοια τοποθέτηση έκανε και η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της, η οποία ανέφερε:

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει; Αυτές τις φωτογραφίες είναι στη δικογραφία; Εμείς δεν τις έχουμε, και δεν τις έχουμε δει. Κάποια στιγμή ρώτησα τον Πέτρο αν τις έχει, γιατί συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν τις φωτογραφίες» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι κάθε δημοσιογράφος έχει στα χέρια του όλο το δημοσιογραφικό υλικό, από πού είναι η πηγή του καθένα, αφορά στην ελευθερία του Τύπου και όχι μόνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved