Media

Τριαντάφυλλος: Το Survivor All Star και η «συγγνώμη» του Σπύρου Μαρτίκα!

Gossip-tv Team

O Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star, ενώ σχολίασε και όλο το παρασκήνιο με τη σχέση του με τον Σπύρο Μαρτίκα, μετά το ξεκαθάρισμά τους. 

"Aν πάει ο Ντάνος στο παιχνίδι, θα πάω και εγώ" είπε, μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές θέλουν να τον δουν και πάλι στους στίβους μάχης. Ο ίδιος παράλληλα σχολίασε και όλα όσα έγιναν με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και του ζήτησε συγγνώμη.

«Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο θεού. Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Ο Μαρτίκας το κατάλαβε και είπε το παιδί συγγνώμη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, αν το έκανα θα ήμουν τώρα στο τρελάδικο».

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την πάραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω... Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved