Media

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη on air για το παρασκήνιο της αμήχανης στιγμής μεταξύ Δημητρίου- Γαρμπή

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε η Άντζελα Δημητρίου και αυτός ήταν και ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή την ρώτησε κατά την διάρκεια της κριτικής της στο J2US.

Χαμός έγινε εχθές το βράδυ (22-10) στο live του J2US με την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή να έχουν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά: «Όχι μια χαρά είμαι.

Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή για να κλείσει το θέμα στο J2US…

Δείτε το βίντεο με τον αμήχαν διάλογο μεταξύ των δυο γυναικών παραπάνω

Η Ναταλία Γερμανού, λίγο μετά την ένερξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από όλα αυτά που είπε η Καίρη Γαρμπή για την Άντζελα Δημητρίου.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι από νωρίς, πριν ακόμα ξεκινήσει το live του J2US, όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και οι κριτές είχαν ενημερωθεί πως η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα με αποτέλεσμα να μην είναι καλά και να έχει έντονους πόνους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Αυτός ήταν ο λόγος που και η Καίτη Γαρμπή της είπε αυτά τα λόγια για το μάτι της, θέλοντας να την επιβραβεύσει για το ότι τα πήγε πολύ καλά στη σκηνή παρά το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε. Η Άντζελα Δημητρίου ωστόσο αρνήθηκε τα πάντα για το οποιοδήποτε θέμα υγείας!

Διαβάστε επίσης:

J2US: Ένταση μεταξύ Δημητρίου- Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved