Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά έμαθε ότι ο Ιάκωβος είναι νεκρός και οι τηλεθεατές «πλάνταξαν στο κλάμα»!

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (24-10) όλοι ήταν απαρηγόρητοι με τον θάνατο του Ιάκωβου και πιο πολύ από όλους η Αθηνά, που τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ!

Ο θάνατος του Ιάκωβου συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου αλλά και τους αγαπημένους του φίλους.

Στο σημερινό επεισόδιο (24-10) από τη Γη της Ελιάς, ο Λυκούργος έδωσε από ένα γράμμα στον Ισίδωρο, τον Μάνο και την Ιουλία, με τις τελευταίες επιθυμίες του Ιάκωβου και την ευχή του να σκορπιστεί η τέφρα του στην Καρδαμύλη. Η περιουσία του πέρασε στα χέρια της Ιουλίας, η οποία είναι απαρηγόρητη από τον χαμό του αδελφού της. Ο ίδιος ζήτησε από την αδερφή του να ιδρύσει με τα χρήματά του ένα ίδρυμα, στο οποίο και πρόεδρος θα είναι εκείνη.

Ο Λυκούργος παρέδωσε ένα γράμμα και στην Αθηνά μετά από επίσκεψή του στη φυλακή και εκείνη συγκλονίστηκς με τα νέα και τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου της. Με τίποτα δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Επίσης, μέχρι και εκείνη τη στιγμή, πίστευε ότι εκείνος την είχε αφήσει για κάποια άλλη γυναίκα και γύρισε στην Ισπανία για αυτόν τον λόγο, ενώ στην ουσία δεν ήθελε να την πληγώσει περισσότερο, αν τον έβλεπε να αργοπεθαίνει!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Οι χρήστες του Twitter, όπως ήταν λογικό, δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν σε αυτήν την συγκλονιστική στιγμή, μιας και ο έρωτας Αθηνάς- Ιάκωβου ήταν ένα από τα θέματα, που τους είχαν απασχολήσει πολύ και τώρα που όλα τελείωσαν δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς spoiler: Σοκ για τον Χρήστο! Πιάνει στα πράσα τον Αλέξη και την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καταρρέει μαθαίνοντας τα κακά μαντάτα για τον θάνατο του Ιάκωβου (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved