Media

Κρίστοφερ Άτκινς: Αποκάλυψε πώς έχασε όλα τα λεφτά που έβγαλε από την «Γαλάζια Λίμνη»!

Gossip-tv Team

42 χρόνια μετά από την πρώτη προβολή της ταινίας "Γαλάζια Λίμνη", ο Κρίστοφερ Άτκινς επέστρεψε στην τηλεόραση και έκανε λόγο για όλους και για όλα. αλλά και για τα χρήματα που έβγαλε από την συγκεκριμένη δουλειά.

Η ηθοποιός μίλησε για την ταινία, τη συνεργασία και ειδύλλιο με την Brooke Shields, αλλά και το πώς έχασε τα χρήματα που κατάφερε να βγάλει από την ταινία.

Ο Κρίστοφερ Ατκινς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" και την Χριστιάνα Κοχλαντζή και μίλησε για την ταινία "Γαλάζια Λίμνη", στην οποία και είχε πρωταγωνιστήσει πριν από 42 χρόνια. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στα χρήματα που είχε βγάλει από την ταινία, αλλά και το πώς τα έχασε μετά από μια απάτη που έγινε εις βάρος του από έναν μάνατζερ.

Ο Κρίστοφερ Ατκινς είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι υπέροχα γι’ αυτό. Όταν ήμουν 18 ετών, πήγα σε αυτό το νησί για να γυρίσω αυτή την ταινία και δεν είχα ιδέα πώς είναι η κάμερα. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήμουν σε αυτό το έρημο νησί και κυριολεκτικά δεν υπήρχε καμία ταινία που να έχει γυριστεί έτσι. Η Μπρουκ ήταν υπέροχη, περάσαμε υπέροχα, ήμασταν σε κοντινή ηλικία στο νησί οπότε κάναμε πολλά πράγματα μαζί»

«Ό, τι μένει στο νησί, μένει στο νησί. Είχαμε ένα μικρό ειδύλλιο με την Brooke Shields στο νησί, ήταν γλυκό και αθώο. Αυτό συμβαίνει συχνά στις ταινίες, δένεσαι με τους ανθρώπους. Είναι πολύ έξυπνη, ένα εκπληκτικά όμορφο κορίτσι. Έχει φτιάξει ένα blog τώρα και ήθελε να μου κάνει συνέντευξη για το blog της».

«Μετά τη Γαλάζια Λίμνη δυσκολεύτηκα να πάω σε παραλία με μαγιό. Έβγαλα πολλά χρήματα από την ταινία αλλά στη συνέχεια ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ έκλεψε κάθε δεκάρα από εμένα. Με έφερε λοιπόν σε μία δύσκολη θέση. Πιστεύω ότι εν μέρει καταστράφηκε και ο γάμος μου από αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved