Media

Αγγελόπουλος- Κατσούλης: Η «κόντρα» και οι απαντήσεις οn air στην εκπομπή της Καινούργιου!

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Σήμερα (27-10) στον αέρα της εκπομπής, προβλήθηκαν οι αρχικές δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου και ο Σάκης Κατσούλης στη συνέχεια απάντησε με τον δικό του τροπο. 

Ο Σάκης Κατσούλης είπε ότι για εκείνον δεν υπάρχει κάποια κόντρα και ότι ο καθένας έχει την άποψή του.

Όλο το θέμα ξεκίνησε από το πάνελ της εκπομπής, με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά στη συνέχεια την προβολή των δηλώσεων του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:"Δεν ξέρω τι είναι αυτά που μου λέτε για κάποια ραντεβού. Προκύπτει ότι δεν μπορώ να συμμετέχω πάλι ως παίκτης. Σέβομαι την συνεργασία που είχαμε, ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή, γιατί μετά από εκεί βοηθήθηκα και έκανα μερικά πράγματα. Ο Σάκης ο Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Τον ξέρω μόνο από τη συμμετοχή του σε ένα παιχνίδι που είχε το ίδιο όνομα με αυτό που είχε εκείνο που συμμετείχα εγώ. Δεν έχω κάτι αλλο να πω"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Κατσούλης συνδέθηκε live με την εκπομπή και έδωσε την δική του απάντηση, λέγοντας ότι δεν τον απασχολεί τι λέει ο καθένας για εκείνον, μιας και δίνει πολύ σημασία στην μεγάλη αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και πριν από λίγες μέρες άνοιξε και το μαγαζί του.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε ότι πολύ θα ήθελε να ήταν μαζί στο Survivor All Star, ενώ παράλληλα τόνισε ότι έχει το δικαίωμα να λεει ότι θέλει για εκείνον. Για την δήλωσή του ότι το Survivor δεν χρειάζεται κανέναν coach -που ήταν και η δήλωση που πυροδότησε την κόντρα του- ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιμένει σε αυτό!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved