Media

Βισκαδουράκης: «Με τη γυναίκα μου και το γιο μου κοιμόμαστε οι 3 μας. Μου λένε ότι κάνω λάθος»

Gossip-tv Team

O Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor, την οικογένειά του, αλλά και την μεγάλη αδυναμία που έχει στο γιο του. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει όλες αυτές τις δεκαετίες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και την μεγάλη αγάπη που έχει στην οικογένειά του. Ο γιος του από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, του έχει κλέψει την καρδιά και δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του!

«Τον χρόνο με τον γιο μου δεν τον ανταλλάσσω με τίποτα…. Δεν διανοούμαι να είμαι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Ξυπνάω κάθε μέρα 7 το πρωί για να του ετοιμάσω το γάλα, θα τον πάω σχολείο όπωσδήποτε. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Μου λένε όλοι ότι κάνω λάθος, χέστ@@α. Θέλω τόσο πολύ την αγκαλιά του» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved