Media

Το gossip-tv στο live του J2US: Όσα συνέβαιναν λίγο πριν την έναρξη του σόου! (video)

Στο πλατό του J2US βρίσκεται το gossip-tv και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ των συντελεστών!

Τι άλλο βέβαια θα μπορούσε να συμβαίνει εκτός από κέφι, δημιουργικότητα, θετική ενέργεια και διάθεση για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί όπως άρχισε και μας συνηθίζει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε Σαββατοκύριακο;

Πάντως, μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αποψινού, τέταρτου στη σειρά, live του Just The Two of Us, όλοι οι λαμπεροί συντελεστές άρχισαν να τοποθετούνται στις θέσεις τους για το αποψινό πάρτι.

Πρώτη στο πλατό εμφανίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία μίλησε με φαν και δικούς της ανθρώπους που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις κοντά τη σκηνή, ύστερα εμφανίστηκε απαστράπτουσα η Καίτη Γαρμπή και ακολούθησαν ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά η Δέσποινα Βανδή, άρτι αφιχθείσα από τη Ρώμη όπου πέρασε ένα υπέροχο ρομαντικό διήμερο με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Εννοείται πως τον πρώτο λόγο είχε το... πρώτο βιολί αυτής της τόσο ξεχωριστής τηλεοπτικής δουλειάς, ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος αφού μίλησε λίγο με τους κριτές, βρέθηκε στο κέντρο της σκηνής για να είναι σωστός ο φωτισμός την ώρα του live.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved