Media

Κώστας Παπαδόπουλος: «Αν πάει ο Ντάνος στο Survivor, θα γίνει από καπετάνιος… λούτσος»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο Open Weekend για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor μέσα από το Survivor All Star αλλά και για τα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη δική του συμμετοχή. 

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο όμως έδειξε να είναι αντίθετος στην πιθανότητα να δει ξανά στο Survivor τον Ντάνο.

«Θα ήθελα να πάω, είναι πολλά τα λεφτά και θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες έχουν κάνει ραντεβού από όλα τα Survivor» παραδέχτηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος και συνέχισε σχολιάζοντας:

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach είτε σαν βοηθητικός συμπαρουσιαστής.Μα δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί εκεί θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει θα γίνει από καπετάνιος λούτσος».

Ο ίδιος κατέληξε: «Θα χάσει. Δεν συγκρίνεται. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Ο Πιλίδης; Δεν είναι δυνατός; Από τους πιο δυνατούς στον κόσμο είναι. Μπορεί να συγκριθεί ο Πιλίδης με τον Ντάνο; Ή το ανάποδο; Θα πάει και θα χάσει. Ο Ντάνος φοβάται γιατί από νούμερο ένα θα πέσει στο δέκα, δώδεκα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved