Media

Ηλίας Ζερβός: Όταν είχε «λυγίσει» on camera – «Συγγνώμη που συγκινούμαι…»

Gossip-tv Team

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ηλία Ζερβού. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογιώργη, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια και λύγισε.

Η μουσική που έπαιζε στο πλατό είχε προκαλέσει τη συγκίνηση του Ηλία Ζερβού και είχε πει: «Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…»!

Και είχε τονίσει: «Ήμασταν Έλληνες, εδώ δεν βρεθήκαμε σε μία ξένη χώρα, αλλά είχαμε μία ζωή εκεί, μία καλή ζωή. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν άγνωστος τόπος για μας. Και να επιβιώσεις και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Είχε διαλυθεί το σύμπαν. Και γι’ αυτό καταλαβαίνω καλά όλους αυτούς τους ανθρώπους που ξεριζώνονται από τον τόπο τους και βρίσκονται σε άλλη χώρα, είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Ζερβός: Πέθανε ο ηθοποιός στα 65 του χρόνια

Ηλίας Ζερβός: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά

Συγκινεί ο Ρώμας για τον θάνατο του Ηλία Ζερβού: «Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved