Media

Κατερίνα Καινούργιου: Η εγκυμοσύνη, η γιαγιά και το θαυματουργό μοναστήρι

Gossip-tv Team

  Η Κατερίνα Καινούργιου, αφού σχολίασε το βίντεο με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τη γιαγιά της, η οποία αγωνιά για την προσωπική ζωή της εγγονής της.

Η παρουσιάστρια είπε: «Μακάρι να με αξιώσει και μένα ο Θεός να κάνω παιδάκι.»

Και τότε αποκάλυψε: « Με πήρε χθες η γιαγιά μου και μου είπε να πάμε σε θαυματουργό μοναστήρι γιατί λέει στη δουλειά μου πάνε καλά τα πράγματα αλλά στα προσωπικά μου υπάρχουν κάποια θέματα. Να προχωρήσω γιατί κοντεύω τα 40, άρχισε κάτι τέτοια…» και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι έκανε κατάψυξη ωαρίων: Και κατάψυξη ωαρίων έκανα και μίλησα δημόσια για αυτό. Χάρηκα τόσο πολύ που ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, που τον είχα καλεσμένο στην εκπομπή, μου είπε ότι έπαιξα σημαντικό ρόλο στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την επιχορήγηση της συγκεκριμένης διαδικασίας, η οποία, σημειωτέο, δεν ήταν μέχρι πρόσφατα νόμιμη, εκτός αν συνέτρεχαν σοβαροί ιατρικοί λόγοι. Αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή για μένα τη σεζόν που πέρασε.

Όταν πριν από δύο χρόνια μού είχε πει ο γιατρός μου να το κάνω, του είχα απαντήσει ότι δεν ήθελα να μαθευτεί. Και μετά τον πήρα εγώ και του είπα ότι θέλω να μιλήσω δημόσια, να βοηθήσω κι άλλες γυναίκες. Πολλές μου έστειλαν ότι θέλουν να το κάνουν, αλλά δυστυχώς είναι πολύ ακριβό. Γίνεται μια προσπάθεια στην Ελλάδα να γίνει πιο προσιτό για να έχουν πρόσβαση στη διαδικασία όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Είναι ένα δώρο που αξίζει σε κάθε γυναίκα να μπορεί να το κάνει στον εαυτό της.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα με την επικοινωνία με τη γιαγιά της!

Διαβάστε επίσης

Super Κατερίνα: Στο σκοτάδι η εκπομπή του Alpha - Η αντίδραση της Καινούργιου

Καινούργιου: Χαμός στο Super Κατερίνα -«Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γεια σου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πει γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα, βλακεία μου» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved