Media

Σταμάτης Κραουνάκης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, με λύγισε η προδοσία»

Gossip-tv Team

H Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, o οποίος παραχώρησε μία σπάνια αλλά και συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα.

«Θεωρώ τον εαυτό μου κανονικό» δηλώνει. Σχετικά με τον τρόπο που γράφει ένα τραγούδι εξηγεί πως αρκεί να υπάρχει η «επιθυμία» είτε είναι ερωτική, είτε «είναι κάτι που θέλει να πει σε έναν άνθρωπο με διαφορετικό τρόπο».

«Όταν γράφω μουσική με ενδιαφέρει η πρώτη νότα. Αυτή σε οδηγεί πάντα» συμπληρώνει και δηλώνει χαρούμενος με ό,τι έχει καταφέρει.

«Η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό εάν κλείσω τα μάτια μου είναι όταν βρισκόμουν σε μία βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό…καθόταν στην πρύμνη με τα πόδια της στο νερό και εγώ της είπα: “έτσι πρέπει να τραγουδήσεις τη “Σωτηρία της ψυχής”» περιγράφει.

«Αυτό που θα έλεγα στα νέα παιδιά είναι η λέξη “έρωτας”. Έρως, θέρος, Ελλάδα, ελευθερία» σημειώνει και αναφέρει πως ζούμε μία «τεράστια σύγκρουση στον πλανήτη» για τη οποία θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. «Είναι η εποχή που θα τα “χωνέψει” και θα τα “ξαναγεννήσει” όλα» συμπληρώνει.

Δηλώνει πως δεν αντέχει τη «γκαντεμιά» και τη «γκρίνια».

«Δεν χάνω ούτε στιγμή τη σύνδεσή μου με τον έρωτα. Δεν με τρομάζει τίποτα. Θέλω να είμαι υγιής για να ζήσω τα επόμενα που θα έρθουν» συνεχίζει.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν κοιτάζει ποτέ πίσω και αυτό αποτελεί νόμος, όπως λέει. «Από το “πίσω” κρατάω τους ανθρώπους που ήταν η μεγάλη μου περιουσία στη ζωή, όπως η Λίνα Νικολακοπούλου. Επίσης κρατάω μέσα μου και τα “παιδιά” μου, που είναι ακόμα κοντά μου όπως ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Κώστας Μπουγιώτης και ο Γιώργος Στιβανάκης» προσθέτει.

«Θεωρώ ότι όση αγάπη έχω δώσει, την έχω λάβει πίσω. Η Λίνα Νικολακοπούλου το έχει πει στο τραγούδι “Λάμπα Θυέλλης” και είναι αλήθεια. έλαβα αγάπη από εκεί που δεν το περίμενα» αναφέρει.

Ο μουσικοσυνθέτης δηλώνει πως καμιά φορά αισθάνεται πως δεν έχει γράψει ακόμη τη «μεγάλη» του μουσική.

«Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα και τότε γνώρισα τα παιδιά της “Σπείρας” και είπα: “ξέρουν όλο τον “Μεγάλο Ερωτικό” από έξω, είμαι μαζί τους» καταλήγει.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα εμφανίζεται από 5 Νοεμβρίου στο θέατρο «Άλσος» σε ένα λαϊκό πρόγραμμα, όπου θα ερμηνεύει τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και δικά του.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved