Media

GNTM 5: Το makeover είναι γεγονός- Η ανακοίνωση της Καγιά έφερε την ανατροπή- «Κάγκελο» οι κοπέλες!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο, διάφορες εκπλήξεις περίμεναν όλες τις διαγωνιζόμενες του σόου, μιας και το καθιερωμένο make over ξεκίνησε και οι κοπέλες είχαν ανάμεικρα συναισθήματα. 

Το ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και από εκείνη τη στιγμή το παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν καμία από τις εξελίξεις!

" Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λατρέψετε το είδωλό σας στον καθρέπτη;" έγραφε το χαρακτηριστικό μήνυμα που έφτασε στη βίλα του GNTM 5, με όλες τις κοπέλες να το διαβάζουν και να ξεκινούν τους πανηγυρισμούς. Αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για το make over, που κάθε χρόνο γίνεται στο ριάλιτι, ώστε να μπορέσουν τα κορίτσια να μεταμορφωθούν από απλές κοπέλες σε high fashion models.

Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, με κάποιες να χαίρονται υπερβολικά πάρα πολύ, ενώ άλλες να σκέφτονται ότι μπορεί να γίνει μια αλλαγή επάνω τους που να μην τους αρέσει και τόσο. Ορισμένες μάλιστα είπαν ότι σίγουρα θα βάλουν τα κλάμματα, μιας και φοβούνται τις αλλαγές πολύ και δεν θέλουν να κοπούν τα μαλλιά τους πάρα πολύ, αφού τα έχουν συνηθίσει έτσι.

Λίγα λεπτά αργότερα, όλες οι διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν μπροστά στη Βίκυ Καγιά, τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros, οι οποίοι και ήταν έτοιμοι να τους ανακοινώσουν το τι θα συμβεί. Εξ αρχής τους ενημέρωσαν ότι θα κάνουν το καθιερωμένο make over, ενώ παράλληλα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι θα μπουν στο παιχνίδι και μερικές νέες παίκτριες.

Αυτό προέκυψε μέσα από ένα mini bootcamp το οποίο και έκαναν οι κριτές μεταξύ τους και έτσι μπήκαν τέσσερις παίκτριες από τις πρώτες οντισιόν και το bootcamp.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved