Media

Σκορδά για Ουγγαρέζο: «Κουράστηκε και νιώθει αμήχανα με τις ερωτήσεις για τη Μενεγάκη»

Gossip-tv Team

 

 Τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό Μας!

Αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Εγώ δεν τα μασάω τα λόγια μου, τον αγαπάω πολύ τον Δημήτρη και ποτέ δεν θα πω κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Επειδή τώρα δεν είναι ωραίο, που έχουμε μπει σε μία τηλεοπτική τροχιά, και λέμε αλήθειες για άλλους χώρους, να μην λέμε αλήθειες για τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι όλους μας έχει παραξενέψει –χωρίς να έχει παραδεχτεί κάποια πλευρά κάτι- ότι ο Δημήτρης που είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επιθυμητούς πανελίστες από τους εκπομπάρχες και τους παρουσιαστές, ότι πλέον εμφανίζεται πολύ λίγο χρόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία, δεν ξέρω αν είναι κοινή συναινέσει ωστόσο δεν είναι κάτι απλό και δεν είναι κάτι που να μπορώ να εξηγήσω»!

Και η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και τόνισε: «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν το επιλέγει ο Δημήτρης ή ένας συνεργάτης μίας εκπομπής. Γνωρίζοντας τον Δημήτρη, με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τα ρεπορτάζ που έχουν βγει μέχρι στιγμής, λίγο κουράστηκε και νιώθει αμήχανα. Θέλει να μπει μία τελεία. Τη δική του πλευρά τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάτι.

Και προφανώς το συμβόλαιο του Δημήτρη ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -όχι ενός απλού ονόματος- δεν συμβαδίζει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί κάποιος να είναι εκεί και να μην του δοθεί ποτέ ο λόγος και η ευκαιρία να αναπτύξει την άποψή του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved