Media

GNTM 5: Πικρόχολα τα σχόλια για τις νέες παίκτριες- Μαρίτα: «Είμαστε σε νέο παιχνίδι μάλλον»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο προηγούμενο επεισόδιο, λίγο πριν από την δοκιμασία του make over, τέσσερις νέες κοπέλες μπήκαν στο ριάλιτι, με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να μην έχουν περιθώρια να αντιδράσουν. 

Χαμός έχει γίνει στο ριάλιτι, μετά την είσοδο των νέων κοριτσιών, οι οποίες και δήλωσαν από την αρχή πανέτοιμες να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε νέα δοκιμασία στα πλαίσια του διαγωνισμού.

Μετά το make over, oι κοπέλες που από 13 έγιναν και πάλι 17, συγκατοίκησαν όλες μαζί στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι το επόμενο πρωί είδαμε ότι τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα πικρόχολα. Η Μαρίτα και η Βικτώρια μάλιστα δήλωσαν ανοιχτά τον θυμό τους για το γεγονός ότι και πάλι στο σπίτι πρέπει να συνηθίσουν να μένουν 17 κοπέλες, ενώ μέχρι στιγμής η μια είχε μάθει την καθημερινότητα της άλλης. Η Μαρίτα είπε χαρακτηριστικά: "Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε νέο παιχνίδι".

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες κοπέλες μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι μετά από απόφαση της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, μιας και είχαν γίνει πολλές συνεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις και έτσι οι κοπέλες έμειναν λίγες πολύ γρήγορα, ανάλογα με όλα τα challenges που είχαν να φέρουν σε πέρας μέχρι να φτάσουν στον τελικό!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved