Media

Κατσανδρή: Σοκάρει η ηθοποιός: «Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν στα 19 μου»

Gossip-tv Team

 

Η Μαρία Κατσανδρή η οποία συμμετέχει στη σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την πορεία της στον χώρο του θεάματος και αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 19 χρονών!

Η Μαρία Κατσανδρή είπε: «Έχω δεχθεί πολλές κακές συμπεριφορές. Λεκτική, σωματική βία. Εγώ δεν ήμουν ένα ήσυχο κορίτσι. Ήμουν ένα άγριο κορίτσι. Έχω δώσει ξύλο, κλωτσιές. Έχω ρίξει κάτω γραφεία επειδή μου φέρθηκαν βίαια»!

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν όταν ήμουν 19 χρονών. Όμως δε μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμπεριφερθούν έτσι. Δε μου άφησε κανένα απωθημένο, στον άλλον άφησε. Ξανασυναντηθήκαμε με αυτόν και ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Ένας σκύλος με την ουρά στα σκέλια και πολύ χαίρομαι».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει και ανέφερε: «Η πρόταση μου ήρθε ουρανοκατέβατη. Έβλεπα το trailer και είπα γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή τη σειρά; Δεν με πειράζει που υποδύομαι τη γιαγιά. Μου αρέσει που μεγαλώνω. Αισιοδοξώ, ελπίζω και αγωνίζομαι».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved