Media

Joanne: Η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου αποκαλύπτει: «Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια»

Gossip-tv Team

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2-11) η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου, Joanne.

Η τραγουδίστρια που είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή της στο The Voice και που πρόσφατα την απολαύσαμε στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά στα «Νούμερα», μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τους γονείς της και πώς είναι σαν οικογένεια.

«Παίρνω τη γνώμη των γονιών μου, αλλά σε αυτό προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε εμένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια. Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό», είπε και συνέχισε:

«Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά θα περάσουμε χρόνο μαζί να δούμε Φιλαράκια. Κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα, να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά αυτό που είπες για το πρωινό, δεν συμπίπτουν οι ώρες καθόλου. Δεν μας βρίσκω καθόλου το πως φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν θα άλλαζα καθόλου τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου»

Δες το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης

Tα νούμερα: Ο Φοίβος αποφάσισε να καλέσει τη Joanne στη Μάντρα

Joanne: Η κόρη του Βλάσση Καραπάνου από τον Σασμό μιλά για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί

Joanne: Το πρόβλημα με την όρασή της, οι κρίσεις πανικού και η... Eurovision! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved