Media

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς Παρά Πέντε, για την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και το restart στη ζωή του.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά:«Από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ – με τη θέληση μου βέβαια – μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν βίαιη».

Και πρόσθεσε:«Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στα βουνά της Ηπείρου και την δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε ερχόμουν εδώ κάθε Παρασκευή για να κάνω γύρισμα και να γυρίσω να κάνω μάθημα την Δευτέρα».

Τέλος, ο Δημήτρης Πετρόπουλος συμπλήρωσε:«Εκεί που νομίζω ότι γίνεται restart εκ βαθέων είναι όταν πρέπει να αποχωρηστείς κάτι. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε αλλά μαθαίνουμε να τα αντέχουμε. Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος, ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved