Media

Asia Express: Αποχώρησαν Νάσος & Παύλος Γαλακτερός λόγω προβλήματος υγείας-Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Gossip-tv Team

Asia Express: Ένα πρόβλημα στο γόνατο του Νάσου Γαλακτερού έθεσε τόσο τον ίδιο όσο και τον γιο του, Παύλο, εκτός παιχνιδιού και μάλιστα οριστικά.

Το γόνατο του Νάσου Γαλακτερού είχε μαζέψει υγρό και όταν τον εξέτασε η γιατρός, τους ενημέρωσε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει και πως χρειάζεται ξεκούραση, με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγουν και οι δύο από το παιχνίδι.

«Το γόνατό μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε. Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα», είπε μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός.

«Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον», είπε με τη σειρά του ο Παύλος Γαλακτερός.

Τα λόγια που ακούστηκαν κατά τον αποχαιρετισμό συγκίνησαν τους πάντες, με αποτέλεσμα, όλοι οι παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved