Media

GNTM: Χατζηπαντελή - Βυτινάρος συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τα ειρωνικά σχόλια της Σοφίας

Gossip-tv Team

Συνάντηση μεγατόνων με άρωμα GNTM! H Σοφία Χατζηπαντελή συναντήθηκε πρώτη φορά με τη Μαίρη Βυτινάρος μετά τα ειρωνικά σχόλια στο Instagram!

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο όταν η Μαίρη είχε συστηθεί στα κορίτσια και η επίσημη σελίδα του instagram είχε γράψει: «Η υπερκαλλονή @maryvitinaros έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έρχεται στο #GNTMgr ως model instructor των κοριτσιών», η Σοφία αντέδρασε βάζοντας δημόσια τα… γέλια κάτω στα σχόλια.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού τα κορίτσια του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή, Μαίρη Βυτινάρος και Έλενα Γαλύφα ξενύχτησαν παρέα και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους έβαλαν τα δύο κορίτσια του GNTM, Μαίρη Βυτινάρος και Σοφία Χατζηπαντελή καθώς πραγματοποίησαν μαζί νυχτερινή έξοδο παρέα φυσικά και με την Έλενα Γαλύφα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ερωτώμενη για την πιθανή επιστροφή της στον τελικό του reality απαντά: «Δεν πιστεύεις ότι θα επιστρέψω; Αυτές οι κοπέλες με χρειάζονται, θέλω να κερδίσουν στη ζωή και στην καριέρα τους, όχι μόνο στο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο της δικής της επιστροφής, η Έλενα Γαλύφα δηλώνει: «Δεν ξέρω, θα δούμε, τώρα έχουμε βγει να γιορτάσουμε».

«Expect the unexpected» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βυτινάρος.

Δείτε τη συνάντησή τους παραπάνω από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved