Media

J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει γενέθλια και οι εκπλήξεις του Κοκλώνη τη συγκίνησαν!

Gossip-tv Team

J2US: Μέρα γενεθλίων η σημερινή (6/11) για τη Βίκυ Σταυροπούλου και φυσικά ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του χαμένη, έχοντας ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη 'γυναίκα' του όπως την αποκαλεί! 

Ο παρουσιαστής αφού ευχήθηκε στην ηθοποιό χρόνια πολλά και η Μελίνα Μακρή ερμήνευσε για εκείνη μόνο ένα αγαπημένο της τραγούδι, ζήτησε από τη Βίκυ να βρεθεί στη σκηνή και να μαζεύει τα... αστεράκια από τους χορευτές που τα είχαν κάπου στο σώμα τους.

Τέσσερα τα αστεράκια, τέσσερα και τα βίντεο με τις ευχές των φίλων της, Αλέξη Γεωργούλη, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Μπακοδήμου που συγκίνησαν την ηθοποιό.

Και ύστερα ήρθε και η μεγαλύτερη έκπληξη όταν πίσω της εμφανίστηκε μία τεράστια τριώροφη τούρτα που κρατούσε η κόρη της Δανάη Μπάρκα για να σβήσει το κεράκι για τα γενέθλιά της.

Οι εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν από το... ρεσιτάλ ερμηνειών λαϊκών τραγουδιών από το Νίκο Κοκλώνη ο οποίος μεταξύ άλλων τραγούδησε και το «δεν παντρεύομαι», στέλνοντας... σαφές μήνυμα στο γυναικάκι Βίκυ Σταυροπούλου!

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις απανωτές εκπλήξεις στη Βίκυ Σταυροπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved