Media

Ο Μαυρίκιος ταξίδεψε αυθημερόν στο εξωτερικό για το ακριβές αντίγραφο του μενταγιόν του Τιτανικού!

Gossip-tv Team

Μία απίθανη αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι όπου βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση, μόλις λίγες ώρες μετά το live του J2US

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία του στο Just the two of us και για την όχι και τόσο καλή εμφάνισή του στη σκηνή χθες το βράδυ καθώς όπως εξήγησαν και οι δύο, η Ιλάειρα ένιωθε υψοφοβία λόγω του σκηνικού πάνω στο οποίο έπρεπε να κάνουν το act τους.

«Η Ιλάειρα δεν πέρασε πολύ ωραία στο σκηνικό! Το κομμάτι ήταν πολύ δύσκολο και εάν δεν έχεις καλη βάση, όπως είπε και η Δέσποινα Βανδή, δε γινόταν. Πήγα στο εξωτερικό αυθημερόν για να βρω ακριβές αντίγραφο του κοσμήματος του Τιτανικού», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση από την πλευρά της πρόσθεσε: «Οι κριτές είναι υπέροχοι, έχουν τεράστια καριέρα, δέχομαι όλα αυτά που μου λένε, τα σκέφτομαι και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Εγώ έχω την αντίληψη να καταλάβω τις αστοχίες μου».

Μάλιστα, με την προτροπή της Ελένης Βουλγαράκη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι η Ιλάειρα χθες το βράδυ (5/11) φορούσε στον λαιμό της το ακριβές αντίγραφο του μενταγιόν που είχε η γιαγιά του Τιτανικού.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε το ερωτευμένο ζευγάρι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved