Media

Αλέξης Βιδαλάκης: «Δεν συνάψαμε ποτέ τη σχέση πατέρα γιου»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Βιδαλάκης, o οποίος υποδύεται στη σειρά, Εκτός Υπηρεσίας τον  Μένιο Πασπάτη, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Αρχικά ανέφερε: «Παντρεύτηκε στα 35 και με έκανε στα 55 του. Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήταν συνταξιούχος. Αυτό τον πλήγωσε πολύ γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Γενικότερα ήταν λίγο απόμακρος σαν μπαμπάς, οπότε η σχέση μας ήταν πολύ τυπικές. Ήταν πολύ καλός κι ευγενικός άνθρωπος, τον αγαπούσαν όλοι κι εμείς, αλλά σχέση πατέρα γιου δεν συνάψαμε ποτέ. Δεν ήταν άσχημες οι σχέσεις»!

Και πρόσθεσε ο Αλέξης Βιδαλάκης «Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από επτά χρόνια. Από τα 18 μου και μετά δεν βρεθήκαμε πολύ στην Κρήτη γιατί ήμουν φοιτητής. Μόνο σε γιορτές. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν είχαμε τη σχέση πατέρα γιου. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πολύ καλός και να μην μπορέσει ποτέ να επικοινωνήσει με το παιδί του. Συμβαίνει αυτό.

Επίσης ένας πατέρας μπορεί να είναι πολύ στοργικός και να είναι πολύ βίαιος… Ο μπαμπάς μου είχε το χιούμορ. Έκανε μια πλάκα, ένα αστείο κι έφευγε»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved