Media

Η γη της ελιάς: Η καταρομαχία με μαντινάδες της Χρυσούλας και της Αρετής «έριξαν» το twitter

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: Το twitter δεν μπόρεσε να ηρεμήσει από τις κατάρες της Χρυσούλας και της Αρετής και οι χρήστες του μέσου πήραν ''φωτιά'' και το αποτέλεσμα είναι επικό.

Άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega προβλήθηκε και τα είχε όλα. Ωστόσο αυτές που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Χρυσούλα και η Αρέτη, οι οποίες αντάλλαξαν για ακόμη μια φορά κατάρες.

Οι κατάρες αυτές, ωστόσο είχαν και μια κρητική θα μπορούσαμε να πούμε πλευρά αφού ξεκίνησαν τις μαντινάδες βρίζοντας η μία την άλλη. Η σκηνή ήταν τόσο επική που προκάλεσε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter δεν μπόρεσαν να το αφήσουν ασχολίαστο όλο αυτό και το μέσο κατακλύστηκε από σχόλια που σίγουρα θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας.

Δείτε στην gallery τα σχόλια:

Τι είδαμε στο σημερινό (10/11) επεισόδιο...

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπάθησαν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως ήταν τρομοκρατημένη και δεν ήθελε να μπλέξει.

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργάνωσαν τον γάμο και τη βάπτιση. Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνέχισαν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι έδειξε να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πέτυχε τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον κάλεσε στο σπίτι της για φαγητό, καθώς ήθελε να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά.

Η Αντιγόνη προσκάλεσε τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνήθηκε. Σε μία προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία είπε στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής. Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης ήρθε σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και την έδιωξε από τη Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved