Media

Ζωή Κρονάκη: «Άρχισε να λέει βωμολοχίες, να κλωτσάει τις κάμερες... Έπαθα σοκ, άρχισα να κλαίω»

Gossip-tv Team

Η Ζωή Κρονάκη, μιλώντας στο Πρωινό μας αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος για την εκπομπή «Μαμάδες».

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον άνθρωπο που τους είχε υποδεχτεί στον χώρο του.

Η Ζωή Κρονάκη ανέφερε: «Στις «Μαμάδες» έχει συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα και σε μια λογική αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό ή να προτιμήσω τη σιωπή. Σήμερα που μιλάμε νομίζω θα έπρεπε να μιλήσω. Τότε προτίμησα τη σιωπή.»!

Και τόνισε: «Βρεθήκαμε σε ένα εργασιακό χώρο και πήγαμε να κάνουμε μια συνέντευξη για τις «Μαμάδες». Ο άνθρωπος που μας υποδέχτηκε στον χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει σε αυτό τον χώρο, για κάποιο λόγο αισθάνθηκε ότι παραβιάστηκε ο χώρος του και αυτό που συνέβη ήταν ότι ξαφνικά άρχισα να ακούω βωμολοχίες, άρχισε να κλωτσάει κάμερες… Είχα πάθει σοκ, άρχισα να κλαίω».

Και πρόσθεσε: «Φύγαμε τελικά. Εκβιαστήκαμε και εκ των υστέρων γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και άβολα για το αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό. Προτίμησα τη σιωπή, από τον φόβο γιατί υπάρχουν οικογένειες και δεν ξέρω που μπορεί αυτός ο άνθρωπος να φτάσει»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Δύο στις 10: Με βουρκωμένα μάτια η Ζωή Κρονάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της με τον Γιαγτζόγλου!

Ζωή Κρονάκη: Παραδίδει τη σκυτάλη της εκπομπής στην Τζένη Θεωνά - Τα πρώτα λόγια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved