Media

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο τρόπος που έχει ο Χρήστος με τα παιδιά μας είναι πολύ πιο φιλικός, πιο ωραίος»

Gossip-tv Team

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης και μίλησε για τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη, τα δυο τους παιδιά, ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά- δες" και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, μιλώντας για τα παιδιά της, αλλά και για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένοι. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι πιο φιλικός, ενώ εκείνη στο σπίτι έχει τον ρόλο του προπονητή.

«Θεωρώ ότι δεν διαφέρω σε κάτι από μία μαμά τις εποχής μας που προσπαθεί να συνδυάσει καριέρα, μαμά, σύντροφο, σπίτι... Είναι μία πίστα δύσκολη. Πρέπει να ρίξουμε λίγο τις προσδοκίες μας. Το λέω κάθε χρόνο αλλά δεν το πολυκαταφέρνω... Εγώ είμαι πιο αγχώδης με τα παιδιά. Λέω το σχέδιο που έχει οργανωθεί και συμφωνηθεί αλλά αναιρείται με τον τρόπο μου γιατί θέλω να γίνονται τη στιγμή που θέλω. Είμαι πολύ συγκεντρωτική. Ο τρόπος του Χρήστου με τα παιδιά είναι πιο ωραίος. Είναι πιο φιλικός, τα αγκαλιάζει ενώ εγώ είμαι προπονητής».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved