Media

GNTM: Η φωτογράφιση με βρεγμένες μπλούζες έφερε την ακραία αντίδραση της Μικαέλας

Gossip-tv Team

GNTM 5: Το μήνυμα, που εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στην οθόνη της τηλεόρασης, σχεδόν έδωσε το concept της φωτογράφισης και τα μοντέλα έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους.

Ωστόσο, η πρώτη εικόνα, που αντίκρυσαν ερχόμενες στο location της φωτογράφισης, ήταν μία ντουζιέρα και τη Mary Vitinaros με τον Εμάνουελ, παλιό γνώριμο του GNTM, να κάνουν μαζί το reference, αφήνοντας τα μοντέλα άφωνα. Το concept είχε υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα κλήθηκαν να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό.

Προβληματισμένη ήταν ωστόσο η Μικαέλα, καθώς το concept απαιτούσε να είναι σέξι κάτω από μια ντουζιέρα μαζί με τον Εμάνουελ και αυτό έφερε την ακραία αντίδρασή της.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια σκεφτόταν το αν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από κάτι τέτοιο ή να προσαρμοστεί.

«Το σετ μου φαίνεται ωραίο, αλλά θέλω να κάνουν για εμένα μια εξαίρεση… Νιώθω λίγο κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά θα το κάνουμε. Ελπίζω ο Εμανουέλ να μην νιώθει άσχημα κι ότι κάνει φωτογράφιση με τη μαμά του. Πιστεύω ότι θα ένιωθα πιο άνετα με ένα συνομήλικο, παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου πως θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος. Πώς θα το δούνε τα πεθερικά μου; Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» ανέφερε αρχικά η Μικαέλα.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ίδια συγκρούστηκε με την Γρηγοριάνα καθώς η δεύτερη θεώρησε ότι θέλει ειδική μεταχείριση λόγω της ηλικίας της και κατά τη διάρκεια του fitting δεν έβγαλε το σουτιέν της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved