Media

Παγιδευμένοι: Βασίλης Τριανταφύλλου: Στο πλατό του Γρηγόρη με την ηθοποιό σύντροφό του!

Gossip-tv Team

The 2night show: Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14-11) ο τηλεοπτικός Άγγελος Χατζής από τη σειρά «Παγιδευμένοι».

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου, είναι μια από τις «εκπλήξεις» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν καθώς η ερμηνεία του έχει συζητηθεί.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δουλειά που έκανε σε οικοδομές, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Στο πλατό ο Βασίλης Τριανταφύλλου δεν πήγε μόνος αλλά με το κορίτσι του, με το οποίο είναι σε σχέση δέκα χρόνια.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο παρουσιαστής. Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός αποκάλυψε πως με την σύντροφό του είναι δέκα χρόνια μαζί, σκέφτονται το επόμενο βήμα ενώ ήδη συγκατοικούν.

«Με την κοπέλα μου γνωριζόμαστε 10 χρόνια. Ζούμε μαζί και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε», είπε και συνέχισε: «Ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι. Είναι ωραίο όταν η σχέση έχει περάσει από αυτό το στάδιο γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός και συντροφικότητα. Με έμαθαν να μοιράζομαι και θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο με τη δική μου οικογένεια».

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved