Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε την απόφαση που πήρε το Happy Day για την Σπυροπούλου

Gossip-tv Team

Happy Day: H Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να βάλει ένα τέλος στην «κόντρα» της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Από την στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε στην τηλεοπτική της πορεία, αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν δημόσια και πήραν θέση στις δηλώσεις αυτές.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τα όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να βάλει ένα τέλος στην «κόντρα» της με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με αυτό το θέμα και να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ό,τι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved