Media

Ελευθερία Ρήγου: «Έχω σοκαριστεί με κάποια πράγματα που έχω ακούσει για τον Φιλιππίδη»

Gossip-tv Team

 Η Ελευθερία Ρήγου μίλησε στο Πρωινό μας για την προσωπική της ζωή, την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη που στο παρελθόν την είχε βοηθήσει.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε γιατί δεν την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και αν οφείλεται σε επιθυμία της ή στο ότι μπορεί να μην έχει προτάσεις και εκείνη ανέφερε: «Και τα δύο. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες. Ξέρω κάποιους ανθρώπους, στους οποίους αν πω ότι είμαι διαθέσιμη θα υπάρχει κάτι να συνεργαστώ. Απλώς δεν κάνω την κίνηση»!

Και αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ ευχαριστημένη».

Όσον αφορά τα κιλά, είπε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με ρωτούν για τα κιλά μου. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι και μου αρέσει».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε βοηθήσει ψυχολογικά, πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Εμένα αυτή είναι η σχέση μου με τον Πέτρο. Σήμερα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Κάποια πράγματα που έχω ακούσει με βρίσκουν τελείως αντίθετη και έχω σοκαριστεί»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Ρήγου: «Οφείλουμε να κοιτάμε την καμπούρα μας και το τι κάνουμε σπίτι μας»

Ελευθερία Ρήγου: «Ναι, είμαι ερωτευμένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved