Media

Στάθης Σχίζας: Τελικά θα είναι ή όχι στο Survivor All Star;

Gossip-tv Team

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, για τη νίκη του, για τα σχέδια που έχει με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και για το αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star... 

«Στο Survivor πήγα πρώτα για την εμπειρία και μετά έκατσε και το έπαθλο. Δεν πήγα για να διαφημίσω τον εαυτό μου, δεν πίστευα ότι θα με βοηθήσει το παιχνίδι στη δουλειά μου» παραδέχτηκε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο Survivor.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι παρότι του αρέσει το καλό φαγητό, τώρα είναι στα καλύτερά του από άποψη κιλών αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης έχασε 14 ολόκληρα κιλά.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως από τον Νίκο Μουτσινά για το αν θα συμμετάσχει στο Survivor All-Star, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Δεν ξέρω. Ωραία θα ήταν. Τώρα είναι All-Star, είναι όλοι οι νικητές, οπότε είναι και λίγο τιμητικό».

Όσο για το ποιους θεωρεί δυνατούς αντιπάλους σε περίπτωση που είχε τη δυνατότητα να αναμετρηθεί σε ακόμη έναν στίβο μάχης του ριάλιτι, ο Στάθης ανέφερε μεταξύ άλλων τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Ηλία Γκότση, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και φυσικά τον Γιώργο Πιλίδη τον οποίο δεν πρόλαβε στο παιχνίδι, παρ' όλο που ήταν στο ίδιο Survivor.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved