Media

Ελένη Μενεγάκη: Η αγωνία της on air και η δημόσια συγγνώμη στη μαμά της

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη είχε αγωνία να προλάβει για να βγει στην εκπομπή της και η κάμερα την τσάκωσε την ώρα που ετοιμαζόταν… ενώ λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη μαμά της, τη Ζέτα Μισόκαλου. Τι συνέβη; 

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Εδώ είμαστε. Τι ωραία ρε παιδί μου να μην έχεις αυτή την αγωνία όταν λες καλησπέρα σας και να μην έχεις αγωνία «τρέχω, τρέχω για να φτάσω στο πλατό» και όταν το πλατό σου είναι ένα βήμα, τι χαρά! Σας ευχαριστώ πολύ για την τύχη που έχω» και έκλεισε την πόρτα του καμαρινιού της!

Στη συνέχεια πήγε κοντά στον σεφ, Γιώργο Τσούλη και δεν δίστασε να πει ότι σκοπεύει να κάνει τα γιουβαρλάκια του μιας και τα δοκίμασε και της άρεσαν.

Μέχρι πρότινος έκανε τη συνταγή της μαμάς της, της κυρίας Ζέτα, τώρα όμως θα φτιάξει τα γιουβαρλάκια του Τσούλη και ζήτησε συγγνώμη από τη μαμά της!

«Mητέρα συγγνώμη! Τα γεμιστά σου δεν υπάρχουν, τα γιουβαρλάκια σου δεν υπάρχουν αλλά τα γιουβαρλάκια του Τσούλη είναι πιο δυνατά…. Συγγνώμη. Είναι πολύ τιμητικό Γιώργο γιατί σαν τη μαγειρική της μαμάς μου… δεν βάζω κανέναν παραπάνω»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Έλεγα θα τη βγάλει τη χρονιά μαζί μας…»

«Κάγκελο» η Μενεγάκη! Ο Ουγγαρέζος βγήκε με παντόφλες και ρόμπα - «Θρίαμβος η ενότητά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved