Media

Λυμπεράκη: Σοκαρισμένη με τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Έχουμε ταραχτεί όλοι...»

Gossip-tv Team

Η Νίκη Λυμπεράκη νιώθει συγκλονισμένη μετά τα όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει για τις καταγγελίες σχετικά με την "Κιβωτό του κόσμου" και τις καταγγελίες των παιδιών.

Τις τελευταίες ώρες, έχει επικρατήσει μεγάλος χαμός σχετικά με τις καταγγελίες αγοριών για κακοποίηση που είχαν δεχτεί στο παρελθόν σε δομές που διατηρεί η "Κιβωτός του κόσμου".

Η Νίκη Λυμπεράκη πριν από τέσσερις ημέρες είχε καλεσμένο στην εκπομπή της "Μεγάλη Εικόνα" τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο οποίος και είναι ο ιδρυτής της "Κιβωτού του κόσμου" και μίλησαν σχετικά με όλο το έργο του. H ίδια, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκπομπή της, παρακαλουθεί έκπληκτη τις εξελίξεις που έχουν προκύψει μετά τις καταγγελίες και σήμερα (18-11) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Live News και μίλησε για όλο το γεγονός!

H Nίκη Λυμπεράκη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μία υπόθεση που μας έχει ταράξει όλους, νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος στο άκουσμα αυτή της ιστορίας δεν έχει ταραχθεί εσωτερικά. Η επικαιρότητα δυστυχώς στη χώρα μας είναι γεμάτη με τέτοιες υποθέσεις, φρικώδεις υποθέσεις»

«Αυτός ήταν ένας λόγος που έκανα αυτή την εκπομπή, ακούγοντας όλη αυτή την ιστορία για τον Μίχο, τον Κολωνό, σκέφτεσαι ότι χρειαζόμαστε κάτι καλό, αντιλαμβάνεσαι πως τρεις μέρες μετά την εκπομπή έρχονται όλα αυτά στη δημοσιότητα, όλο αυτό είναι κάτι που μας κλονίζει πάρα πολύ, όλη την ομάδα... Περισσεύει να πως ότι δεν υπήρχε καμιά υπόνοια αυτής της εκπομπής».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved