Media

Τσιμιτσέλης: Το παρασκήνιο πίσω από την συνάντησή του με την Μενεγάκη στην εκπομπή Fishy και οι όροι

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Πρωινό Μας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18-11) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής του Mega “Fishy”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκάρακη στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη ενώ αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Fishy.

Αλήθεια, του έθεσε όρους η παρουσιάστρια; Τι απάντησε ο ίδιος;

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε να έρθει στην εκπομπή γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη γιατί ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτήσω κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη;

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε. Πριν από λίγε ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην πολυκατοικία. Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved